Kiekvienas dizaineris jums pasakytų, kad tinkamai parinktas popierius yra esminis gaminio elementas, nuo kurio priklauso, kaip jis bus suvokiamas — pigus ar brangus, masinio vartojimo ar riboto leidimo. Šiuo atveju viskas slypi detalėse. Net ir geriausias dizainas  nepadės, jei spauda ir medžiagos bus nekokybiškos.

 

Tiesa ta, kad dažnai mus įkvepia įvairūs dalykai — gražūs leidiniai, gamta, išskirtinis dizainas. Tačiau kartais mus, KLIK komandą, įkvepiate būtent jūs ir jūsų idėjos spaudos gaminiams. Pastabos ir klausimai, kuriuos mums užduodate visada priverčia mąstyti, kaip galime tobulėti ir pasiūlyti dar patogesnes, geresnes paslaugas. 

 

Ne kartą girdėjome klausimą apie galimybę rinktis popierių, todėl šiemet pačiupinėję daugybę aukščiausios kokybės rūšių, išsirinkome tą vienintelį tobulą — 440 gsm storio Premium popierių. 

 

Ką turėtumėte žinoti apie Premium popierių?

 

  • Tai yra kokybiškas nekreidinis popierius, gaminamas Švedijoje.
  • Popieriui gaminti naudojama kokybiška žaliava bei pritaikoma ilgametė gamybos patirtis.
  • Tai matinis, nekreidinis popierius, tačiau spauda ant jo bus tokia pat ryški, kaip ir ant kreidinio.
 

Nekreidinis popierius yra nedengtas papildomu kreidos sluoksniu — paprastai tai daroma siekiant, kad į popierių susigertų mažesnis dažų kiekis ir taip būtų išlaikytos kuo ryškesnės spalvos. Tačiau KLIK vizitinės kortelės ir kiti spaudos produktai yra spausdinami modernia ofsetine LE-UV technologija, kuri užtikrina, kad spalvos bus vienodai ryškios tiek ant kreidinio, tiek ant nekreidinio popieriaus.

Daugeliui klientų nedengto popieriaus vizitinės kortelės atrodo itin malonios paliesti — tai tikrai išskirtinis gaminys, kuris reikalingas tada, kai proga ypatingai svarbi. Kasdienėms reikmėms puikiai tik ir klasikinės KLIK vizitinės — jos gaminamos naudojant tą pačią technologiją, tačiau jos šiek tiek plonesnės ir turi žvilgesio, būdingo kreidiniam popieriui. 

Geriausias būdas nuspręsti, ką rinktis — išbandyti abi popieriaus rūšis, paliesti, pabandyti ant jų rašyti ir nuspręsti, kuri iš jų geriau tiktų jūsų vizitinei kortelei, kvietimams arba Kalėdiniams atvirukams.