Spaudoje spalvų tema yra neišsemiama. Galima kalbėti apie tai, kurios spalvos puikiai papildo viena kitą, o kurių jokiu būdu nereikėtų derinti makete kartu. Arba apie tai, kuri spalvų sistema pranašesnė ir kaip tai atsispindės galutiniame produkte. Jeigu jūsų planuose — vizitinių kortelių spausdinimas, taip pat verta pagalvoti, kokią žinią apie save norėtumėte perduoti aplinkiniams.

 

 

Zalia vizitine kortele KLIK

Žalių atspalvių, ko gero, aplinkui daugiausiai — medžių lapai, miškai, laukai ir beveik viskas, kas auga. Fiziologiškai žalia spalva raminančiai veikia nervų sistemą. Žiūrint į didelį žalią plotą sulėtėja mūsų kvėpavimas, širdies ritmas, sumažėja streso hormonų gamyba. Taip pat ši spalva gaivi, siejama su naujumu, šviežumu, todėl, jeigu esate jauno verslo atstovai, verta pagalvoti apie šios spalvos akcentus vizitinės kortelės makete.

Rekomenduojame: startuoliams, tiems, kurių verslas siejamas su ekologija ar sveika gyvensena, psichologams, treneriams.

 

 

Balta vizitine kortele

Balta. Ši spalva kelia asociacijas su švara, nauja pradžia, skaidrumu, aiškumu ir profesionalumu. Tradiciškai esame įpratę matyti baltas vizitines korteles ir juodą tekstą, kadaise toks variantas buvo pigesnis ir lengviausiai įgyvendinamas. Jau kurį laiką spalvotos vizitinės kortelės nebelaikomos prabanga, o kainos skirtumas yra visai nedidelis arba jo išvis nėra. Rinktis baltą vizitinę kortelę — saugu, tačiau kai kas galėtų pasakyti, kad toks pasirinkimas šiek tiek nuobodus, tad, jeigu norite pasirodyti modernūs, gerai pagalvokite ar balta jums tinka.

Rekomenduojame: teisininkams, buhalteriams, finansininkams, bankininkams.

   

 

Juoda vizitine kortele e-spaustuve KLIK

Jeigu jums prie širdies juoda spalva, gal vertėtų rinktis ją ir savo vizitinei kortelei? Paslaptinga, rafinuota, moderni ir klasikinė — išties universalu. Nepaisant neigiamų sąsajų su gedulu, mados pasaulis jau seniai pasisavino juodą kaip spalvą, suteikiančią jėgos pojūtį. Apsirengę juodai jaučiamės mažiau pažeidžiami — gal vertėtų dalį to perkelti į profesinį pasaulį ir pasirinkti juodas vizitines korteles?

Juodos vizitinės kortelės gamyba yra gana sudėtinga, nes reikalingas itin tiklus ir kokybiškas foninis padengimas. Dėl to verta rinktis ofsetinę spaudą, o ne skaitmeninę.

Rekomenduojame: dizaineriams, stilistams, reklamos kūrėjams, komunikacijos specialistams.

 

 

Raudona vizitine kortele e-spaustuve KLIK

Gyvenimo, pavojaus, kraujo spalva tiesiog pulsuoja aistra ir visos kultūrose simbolizuoja stipriausias emocijas. Raudona atspindi meilę ir neapykantą, žiaurumą ir gyvybę. Jei jūsų veikla yra drąsi ir dinamiška, jei joks iššūkis jums nebaisus — vizitinei kortelei rinkitės akį traukiančią raudoną spalvą.

Rekomenduojame: fotografams, muzikantėms, marketingo specialistams, kirpėjams, makiažo specialistams, kūrybinių profesijų atstovams.

 

 

Melyna vizitine kortele e-spaustuve KLIK

Mėlyną mūsų protas suvokia kaip ramią, pastovią, susiedamas šią spalvą su patikimumu ir užtikrintumu. Galbūt todėl, kad vanduo užima ypatingą vietą tiek mūsų planetoje, tiek kiekvieno iš mūsų gyvenime, mėlis kelia mums pasitikėjimo ir saugumo jausmą. Jeigu tai yra būtent tos vertybės, kurias norite atskleisti kitiems, mėlyna spalva — geriausias vizitinės kortelės akcentas. Nederėtų pamiršti, kad kai kurie intensyvūs mėlynos atspalviai gali puikiai perteikti ir energiją, aktyvumą.

Rekomenduojame: informacinių technologijų specialistams, apskaitininkams, architektams, statybininkams, interjero dizaineriams, verslo konsultantams. KLIK sistemoje rasi net keletą mėlynos spalvos vizitinės kortelės šablonų.

 

Kad ir kokį spalvų derinį pasirinksite, prisiminkite, kad geriausiai ir tiksliausiai popieriuje jas atskleis ofsetinė spauda. Vizitinių kortelių spausdinimas KLIK — tik ofsetine spauda, tad net ryškiausias spalvas galite rinktis drąsiai!