Nors skaitmeninės galimybės yra nepaprastai plačios, vartotojai vis dažniau atsigręžia į realius dalykus. Vizitinė kortelė, priešingai nei skaitmeniniu būdu pateikta informacija, sukuria patirtį ir nedingsta vienu mygtuko paspaudimu. Vizitinė kortelė kuria pirmąjį įspūdį. Vizitinės kortelės dizainas gali pasakyti daugiau, negu atsiųstas telefono numeris. Pasirinkę tinkamą dizainą galite parodyti savo veiklos stipriąsias puses. Priklausomai nuo profesijos, tiek minimalistinis dizainas, tiek kūrybiniai sprendimai atskleis Jūsų individualumą ir profesionalų požiūrį.

 

 

 

Atspausdinta informacija yra svarbesnė


Paprastas dalinimasis informacija dažnai reiškia kiekybę , o ne kokybę. Informacija, pateikta skaitmeniniu formatu, dažnai atrodo mažiau svarbi ir mažiau rimta. Dėl šios priežasties, įteikdamas vizitinę kortelę turite daug daugiau galimybių išlikti atmintyje, nei atsiųsdamas savo telefono numerį. Taip pat duomenys socialiniuose tinkluose dažnai lieka neatnaujinti. Todėl perduodamas vizitinę kortelę galite būti tikras, kad informacija, kurią gaus potencialus partneris, yra teisinga.

 

Būkite pasiruošę


Sutikus potencialų partnerį, telefono numeris, užrašytas ant servetėlės, ir laikas, praleistas ieškant rašiklio, nepagerina Jūsų įvaizdžio. O kur dar netinkamu metu išsikrovęs telefonas, trukdantis išsaugoti svarbų kontaktą? Pralaužkite ledus įteikdami savo vizitinę kortelę. Susiklosčius netikėtai situacijai, vizitinė kortelė parodo, kad Jūs esate viskam pasiruošęs ir tai palengvina komunikaciją.

 

Vizitinės kortelės suteikia asmeniškumo


Dalintis informacija skaitmeniniu būdu yra patogu ir paprasta, tačiau tai nėra asmeniška. Dalindamiesi savo vizitine kortele, vietoje į telefono ekraną įsmeigto žvilgsnio, galite tęsti pokalbį ir palaikyti akių kontaktą, o visa informacija gali būti perkelta ir išsaugota skaitmeniniu formatu jau baigus pokalbį.

 

Vizitinėmis kortelėmis – dalinamasi


Netikėtoje vietoje palikta vizitinė kortelė gali pakliūti į tinkamas rankas. Ne veltui vakaruose yra populiaru palikti savo vizitinę kortelę restorane ar bare, o Honkonge nepasiūlyti savo vizitinės kortelės, partneriui pasiūlius savąją, yra labai nemandagu ir toks elgesys užveria visas bendradarbiavimo galimybes.

 

Tai paprasta!


Šiais laikais susikurti vizitinę kortelę galite neišėję iš namų. Yra daug dizainerių, galinčių atlikti darbą greitai ir kokybiškai. Ieškant dar paprastesnio ir ekonomiškai naudingesnio varianto vizitinės kortelės maketą galite susikurti patys, klik.lt jūsų laukia profesionalų sukurti vizitinės kortelės šablonai. Vizitinių kortelių gamyba neprivalo būti sudėtinga, ypač jeigu spauda užsakoma internetu, o prekės pristatomos nurodytu adresu.

KLIK yra vienas iš greičiausių ir paprasčiausių būdų sukurti stilingą vizitinę kortelę patiems, neturint dizaino ar maketavimo įgūdžių.