Gražaus dizaino kortelė su nuoširdžiu tekstu vis dar turi daugiau privalumų nei elektroninė žinutė.

 

1. Turi išliekamąją vertę. El. laiškas net jei jo ir neištrinate gali lengvai pasimesti jūsų pašto dėžutėje. Tuo tarpu atvirukas bus sunaikintas tik tada, jei jūs patys to norėsite. Iš kokybiško poperiaus pagaminta kortelė mylimus prisiminimus gali išsaugoti visam gyvenimui.

 

Nuotr. Pinterest


2. Atvirukai - priemonė parodyti išskirtinį dėmesį žmogui, kuris Jums rūpi. Jie nėra tokie ilgi ir formalūs kaip el. laiškai todėl nedidelėje tekstui paliktoje erdvėje užrašomi nuoširdūs ir gerai apgalvoti žodžiai. Elektroninę žinutę sukurti ir išsiųsti galima greitai, o popierinę kortelę užtrunka gerokai ilgiau: jūs turite išsirinkti tinkamą dizainą, užrašyti tekstą ir įdėjus į voką dar nunešti įmesti į artimiausią pašto dėžę. Tačiau tai parodo, kiek daug pastangų tam skyrėte ir kaip jums svarbu pradžiuginti mylimą žmogų. Tai tikrai neliks nepastebėta!

 

Nuotr. Pinterest


3. Būdas išreikšti padėką savo klientams. Vienas iš pagrindinių sėkmingą verslą sukurti galinčių veiksnių yra klientų aptarnavimo kokybė. Tinkamu metu fiziniu būdu išsiųsta padėka, sveikinimas švenčių ar kita svarbia proga sukuria glaudesnį tarpusavio ryšį, parodo gebėjimą rūpintis savo klientais. Galite būti tikri, žmogus kuris jaučiasi svarbus ir reikalingas, liks lojalus visai tai jam teikiančiai įmonei.

 

4. Skatina kūrybiškumą. Gražiai ir stilingai atrodančią popierinę kortelę rasti nėra sudėtinga, tačiau norėdami, kad ji būtų asmeniška ir unikali, jos dizainą galite sukurti patys. Pradžiuginkite jums artimą žmogų nusiuntę jam atviruką su vaizdu vietos, kurioje kartu lankėtės. Nustebinkite šeimos narius suteikę fizinį pavidalą seniai pamirštai nuotraukai. O jei jau žinote, ką norite atspausdinti, Klik svetainėje esantis dizaino įrankis gali padėti jums tai įgyvendinti. Tiesiog įkelkite failą su norimu vaizdu ir jau greitai turėsite unikalų spaudos gaminį.

 

Nuotr. Pinterest

 

5. Suteikia jaukumo jūsų namams. Popierinėje kortelėje užrašytas tekstas yra svarbus, tačiau ne mažiau džiugina ir vaizdas, kuris puošia jos viršelį. Išskirtinio dizaino atviruką gavęs žmogus tikriausiai norės jį palikti matomoje vietoje, kur kiekvienąkart pažvelgus sugrįš prisiminimai apie juos siuntusį žmogų. Jei esate pasiruošę rašyti atviruką, tačiau nežinote, kaip jis turėtų atrodyti, apsilankykite KLIK dizainų galerijoje, kur nesunkiai išsirinksite sau labiausiai tinkantį.

 

Straipsnio autorė – Ieva Vidūnaitė