Sukurtas
Didėjantis
per puslapį

Elementai 1 į 1018 viso

Puslapis:
  1. 1
  2. 2

Kokį vizitinės kortelės dydį pasirinkti?

2021 m. sausio 22 d.,penktadienis 14:20:36 Europe/Minsk

Dabartinės technologijos leidžia laisvai rinktis vizitinių kortelių formas, spalvas, apdailos būdus... Kokių jų tik nebūna! Tačiau tokia gausybė pasirinkimų dažnai apakina ir sukelia galvoje klausimų viesulą. Dažnai pirmasis šių klausimų – kokį vizitinės kortelės dydį pasirinkti? Būtent į jį šiame straipsnyje ir bandysime atsakyti.

Spaustuvė KLIK

Read More
Posted in Naujienos Vizitinių kortelių gamyba By KLIK komanda

Dovanų kuponas – atsibodusi dovana?

2020 m. gruodžio 18 d.,penktadienis 13:06:36 Europe/Minsk

Atsibodęs, nuvalkiotas, neįdomus, o dovanojamas tuomet, kai neturima laiko ar idėjų kitoms dovanoms. Taip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, bet dovanų kuponas yra labai patogi ir praktiška dovana.

Spaustuvė KLIK dovanų kuponai

Read More
Posted in Naujienos By Emilija / KLIK komanda

Neišnaudotos kalendoriukų galimybės

2020 m. gruodžio 10 d.,ketvirtadienis 11:39:42 Europe/Minsk

Visą savo laiką planuojame, skaičiuojame ir statome į aiškius rėmus. Savaitės pradžią pradedame pirmadienį, o įpusėjus savaitei laukiame savaitgalio. Dienos suskirstytos į savaites, savaitės į mėnesius, o mėnesiai į metus... Tačiau kas būtų, jeigu šių dalykų pasaulyje neliktų? 

Spaustuvė KLIK kalendoriukai

Read More
Posted in Naujienos By Emilija / KLIK komanda

Skrajučių evoliucija: nuo atsiradimo iki šių dienų

2020 m. liepos 31 d.,penktadienis 09:32:00 Europe/Minsk

Skrajutės — vienas universaliausių rinkodaros įrankių verslo pasaulyje. Lengvai pritaikomos kiekvienai verslo šakai, produktui ar paslaugai, skrajutės jau keletą šimtmečių tarnauja siekiant skleisti bet kokią informaciją. Šis verslo pasaulyje puikiai žinomas spaudos gaminys neabejotinai išlaikė laiko ir technologijų testą, tačiau ar kada susimąstėte, kaip ir kada atsirado pirmosios skrajutės? Šiame straipsnyje trumpai apžvelgsime skrajučių evoliuciją nuo jų atsiradimo iki šių dienų.

Skrajutės KLIK

Read More
Posted in Naujienos Skrajučių gamyba By KLIK komanda

Vizitinės kortelės skirtingų kultūrų kontekste

2020 m. birželio 8 d.,pirmadienis 08:42:40 Europe/Minsk

Globalėjantis pasaulis leidžia megztis verslo santykiams su tolimiausių šalių atstovais. Tai atveria duris bei plečia rinkas, tačiau sukuria ir netikėtų iššūkių. Ar kada susimąstėte, kad verslo kultūra kitose pasaulio šalyse kardinaliai skiriasi ir mums įprasta elgsena ar dalykai svetur gali būti nesuprasti? Šiame straipsnyje pasižvalgykime, kaip vizitinės kortelės atrodo skirtingų kultūrų kontekste.

Vizitines korteles e-spaustuve KLIK

Read More
Posted in Naujienos By KLIK komanda

Atvirukų magija: spaudoje sutalpinti jausmai

2020 m. gegužės 1 d.,penktadienis 15:37:00 Europe/Minsk

Vis ryškiau šviečiantys saulės  spinduliai ir bundanti gamta atneša vienas gražiausių pavasario švenčių – mamos ir tėčio dieną. Ko gero nesumeluosime, kad būtent šiems žmonėms norisi skirti kuo daugiau išskirtinio dėmesio ir šilumos. Todėl šiame straipsnyje dalinamės idėjomis, kaip sukurti iškalbingą ir nuoširdų atviruką mamos bei tėčio dienos proga, kuris talpintų ne tik gražius palinkėjimus, bet ir sukeltų pačius šilčiausius jausmus.

Atvirukai

Read More
Posted in Naujienos By KLIK komanda

Kaip palaikyti ryšį su klientais karantino laikotarpiu?

2020 m. balandžio 7 d.,antradienis 15:44:45 Europe/Minsk

Įvestas karantinas sukėlė visuotinį nerimą ir įnešė sumaišties ne tik į kiekvienus namus, bet ir į verslą. Todėl šiame straipsnyje svarstome, kokie galimi komunikacijos kanalai karantino metu padėtų išlaikyti klientą. Kitaip tariant, bandysime apžvelgti, kaip naudingai išnaudoti karantino laikotarpį ryšio su savo klientais stiprinimui.

spaustuve KLIK rysys su klientu

Read More
Posted in Naujienos By KLIK komanda

Kvietimas – šventės puošmena

2020 m. kovo 30 d.,pirmadienis 11:53:25 Europe/Minsk

Šiltasis metų laikas dažnai atneša gražių švenčių ar susibūrimų, kurie reikalauja išankstinio kvietimo. Gerai apgalvotas kvietimas bei išskirtinis jo dizainas gali palikti neišdildomą įspūdį, įvesti į šventės temą ar netgi tapti jos akcentu. Tad dalinamės idėjomis, kaip atitinkamai šventei parengti išskirtinį kvietimą.

kvietimai

Read More
Posted in Naujienos By KLIK komanda

Mums jau ketveri!

2020 m. kovo 5 d.,ketvirtadienis 15:31:21 Europe/Minsk

Tuk, tuk, tuk... Į duris beldžiasi ketvirtasis KLIK gimtadienis! Vos spėjome užpūsti praėjusio gimtadienio žvakutes, o čia atkeliauja jau kitas. Todėl džiaugdamiesi priruošėme glėbius dovanų ir siurprizų, kuriuos dalinsime net visą savaitę iki pat gimtadienio, kovo 14 dienos. Užeikite ir rinkitės!

Spaustuves KLIK gimtadienis

Read More
Posted in Naujienos By KLIK komanda

Neatrasti vizitinės kortelės plotai: kaip saikingai pateikti daugiau informacijos?

2020 m. vasario 13 d.,ketvirtadienis 17:37:37 Europe/Minsk

Vizitinė kortelė, ko gero, gali būti laikoma vienu reikšmingiausių kontaktinės informacijos šaltinių verslo pasaulyje. Todėl natūralu, kad joje norisi pateikti kuo daugiau informacijos, kuri gali būti aktuali tiek klientui, tiek verslo partneriui. Tačiau riboto dydžio popierinė kortelė ne visuomet gali sutalpinti viską, ko norisi. Tad šiame straipsnyje nersime į neatrastus vizitinės kortelės plotus: kaip saikingai pateikti daugiau informacijos? 

vizitines korteles

Read More
Posted in Naujienos By KLIK komanda
Sukurtas
Didėjantis
per puslapį

Elementai 1 į 1018 viso

Puslapis:
  1. 1
  2. 2