Sukurtas
Didėjantis
per puslapį

5 Prekė (s)

Skrajučių evoliucija: nuo atsiradimo iki šių dienų

2020 m. liepos 31 d.,penktadienis 09:32:00 Europe/Minsk

Skrajutės — vienas universaliausių rinkodaros įrankių verslo pasaulyje. Lengvai pritaikomos kiekvienai verslo šakai, produktui ar paslaugai, skrajutės jau keletą šimtmečių tarnauja siekiant skleisti bet kokią informaciją. Šis verslo pasaulyje puikiai žinomas spaudos gaminys neabejotinai išlaikė laiko ir technologijų testą, tačiau ar kada susimąstėte, kaip ir kada atsirado pirmosios skrajutės? Šiame straipsnyje trumpai apžvelgsime skrajučių evoliuciją nuo jų atsiradimo iki šių dienų.

Skrajutės KLIK

Read More
Posted in Naujienos Skrajučių gamyba By KLIK komanda

Dažniausios skrajučių kūrimo klaidos

2019 m. rugpjūčio 5 d.,pirmadienis 13:41:15 Europe/Minsk

Planuojate įdomų renginį? O galbūt ieškote būdų, kaip supažindinti vartotojus su Jūsų naujai sukurtu produktu? Puikus būdas tai padaryti – sukurti reklaminę skrajutę. Nors šis spaudos gaminys yra vienas iš paprasčiausių, tačiau pradėjus maketuoti kartais susiduriame su netikėtais iššūkiais, kurių neįvertinus rizikuojame nepasiekti norimų rezultatų. Kaip užbėgti šioms situacijoms už akių trumpai aptarsime šiame straipsnyje.

Read More
Posted in Skrajučių gamyba By Ugnė

5 sėkmingos skrajučių kampanijos elementai

2016 m. lapkričio 10 d.,ketvirtadienis 11:20:57 Europe/Minsk

Skrajutės — vienas iš mėgstamiausių mūsų produktų, ne tik dėl plačių pritaikymo galimybių, bet ir dėl puikaus kainos, kiekio ir efektyvumo santykio. Šis gaminys išlaikė laiko ir technologijų testą: nepaisant to, kad prieš dešimt metų buvo pranašaujama, kad visa spausdinta medžiaga persikels į skaitmeninę erdvę, akivaizdu, jog galimybė paliesti gaminį savo rankomis išlieka ir išliks būtinu dalyku daugeliui vartotojų.

Skrajutes dizaino pavyzdys e-spaustuve KLIK

Read More
Posted in Skrajučių gamyba By KLIK komanda

Ką reikia žinoti ruošiant skrajutes spaudai

2016 m. rugpjūčio 4 d.,ketvirtadienis 16:03:39 Europe/Minsk

Skrajutės verslo pasaulyje yra universalus įrankis — tai baltas fonas, kuris gali įgauti bet kokį pavidalą. Daugeliu atvejų, tai yra nepakeičiama rinkodaros priemonė, ypač dėl savo universalumo: šį gaminį galima pritaikyti bet kuriai verslo sričiai, renginiui, produktui ar paslaugai. Visada, kai reikia šiek tiek papildomos pagalbos skleidžiant žinią apie save, neapsiriksite spausdindami ir dalindami skrajutes. Daugelį vilioja geras kainos ir efektyvumo santykis, nes skrajutes galima maketuoti patiems, o užsisakius didesnį jų kiekį kaina tampa dar patrauklesnė.

Skrajutė

Read More
Posted in Skrajučių gamyba By KLIK komanda

Skrajutės jūsų verslui: maketuokite patys

2016 m. liepos 4 d.,pirmadienis 15:32:41 Europe/Minsk

Tiems, kurie nori patys paruošti spaudos gaminių maketus, dabar — pats geriausias laikas. Internete galima rasti įvairiausių įrankių, kuriais naudodamiesi galėsite lengvai apdoroti vaizdus, kurti koliažus, pridėti norimą tekstą ir čia pat užsakyti aukštos kokybės spaudą.

skrajute-spauda-dizainas-maketavimas-spaustuve-klikskrajute-spauda-dizainas-maketavimas-spaustuve-klikskrajute-spauda-dizainas-maketavimas-spaustuve-klik

Read More
Posted in Skrajučių gamyba By KLIK komanda
Sukurtas
Didėjantis
per puslapį

5 Prekė (s)