Sukurtas
Didėjantis
per puslapį

10 Prekė (s)

Kokį vizitinės kortelės dydį pasirinkti?

2021 m. sausio 22 d.,penktadienis 14:20:36 Europe/Minsk

Dabartinės technologijos leidžia laisvai rinktis vizitinių kortelių formas, spalvas, apdailos būdus... Kokių jų tik nebūna! Tačiau tokia gausybė pasirinkimų dažnai apakina ir sukelia galvoje klausimų viesulą. Dažnai pirmasis šių klausimų – kokį vizitinės kortelės dydį pasirinkti? Būtent į jį šiame straipsnyje ir bandysime atsakyti.

Spaustuvė KLIK

Read More
Posted in Naujienos Vizitinių kortelių gamyba By KLIK komanda

Vizitinės kortelės maketas per 15 minučių – moksleiviams ne kliūtis

2019 m. birželio 17 d.,pirmadienis 13:26:44 Europe/Minsk

Birželio 13 dieną Kauno rajone įsikūrusioje Laisvojoje ekonominėje zonoje vyko Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro organizuotos orientacinės varžybos rajono moksleiviams. Šis nemokamas renginys yra dalis „Jaunimo dienų 2019” programos, apimančios 3 svarbias kompetencijas, kurias skatinti niekada ne per anksti: verslumą, pilietiškumą ir kūrybiškumą.

Moksleiviai atlieka KLIK užduotį

Read More
Posted in Vizitinių kortelių gamyba By KLIK komanda

Kaip nesuklysti renkantis vizitinių kortelių dizainą savo verslui

2018 m. gruodžio 5 d.,trečiadienis 10:11:36 Europe/Minsk

Nieko keisto, kad pro mūsų rankas praeina šimtai tūkstančių vizitinių kortelių ir atrodo, kad nustebinti visko mačiusius spaudos profesionalus yra labai sunku. Tačiau, tikriausiai galime pasidžiaugti, kad beveik su kiekvienu darbų leidimu į spaudą atsiranda bent vienas vizitinės dizainas, kuris stebina savo originalumu ar praktiškumu. Tai geroji pusė, bet būna ir kitoks nustebimas, kuomet kyla daug klausimų – KODĖL?..

 

Tad šiandien pakalbėkime ne apie techninius dalykus, o marketinginę vizitinės kortelės pusę ir apie tai, kaip joje pateikta vizualinė informacija gali turėti įtakos jūsų produkto vertinimui ar net sandėriui.

Read More
Posted in Vizitinių kortelių gamyba By Vaida / KLIK

Kokia programa maketuoti vizitines korteles?

2018 m. birželio 25 d.,pirmadienis 13:46:22 Europe/Minsk

Galimybių sukurti savo vizitinės kortelės maketą yra iš tiesų daug – užteks vos trumpos Google paieškos ir rasite ne tik šimtus rekomendacijų, bet ir dar daugiau jau paruoštų dizaino šablonų, iš kurių galėsite rinktis jums labiausiai patinkančius. Vizitinė kortelė – sąlyginai paprastas spaudos produktas, tačiau jos paruošimas gamybai lygiai toks pats, kaip skrajutės, knygos ar brošiūros. Šiame straipsnyje pasidalinsime patarimais, kaip neapsigauti renkantis programą maketavimui ir ką būtina žinoti prieš pradedant.

Read More
Posted in Vizitinių kortelių gamyba By Miglė / KLIK komanda

Vizitinė kortelė – tavo žinutė klientui

2018 m. kovo 28 d.,trečiadienis 08:34:48 Europe/Minsk

Pirmas įspūdis versle, kaip ir asmeniniame gyvenime, yra labai svarbus. Jam susidaryti reikia vos kelių sekundžių, tačiau vėliau jį gali būti sunku pakeisti. Ne veltui yra sakoma, kad antrą kartą pirmo įspūdžio nepadarysi. 

 

Verslo pasaulyje vienas efektyviausių būdų jau pirmojo susitikimo metu apie save suformuoti teigiamą nuomonę ir palikti ilgalaikį įspūdį yra vizitinių kortelių naudojimas. Dizaino, popieriaus bei kitų vizualinių priemonių pasirinkimas apie Jus gali perduoti visai skirtingą informaciją. Todėl tai yra ne tik stipriai veikianti marketingo priemonė, bet ir geras būdas pabrėžti įmonės vertybes bei išskirtinumą. Tačiau, kaip galite būti tikri, kad maketą pasirinkote tinkamai ir juo klientams apie save perduodate teisingą žinutę?

Read More
Posted in Vizitinių kortelių gamyba By KLIK komanda

Techniniai vizitinių kortelių niuansai, kuriuos iki šiol žinojo tik profesionalai

2018 m. vasario 13 d.,antradienis 14:20:06 Europe/Minsk

Kiek reikėtų skirti laiko vizitinėms kortelėms, kurių kaina rinkoje standartiškai svyruoja nuo 5 iki 50 EUR, tikriausiai kiekvieno verslo reikalas ir atsakomybė. Skirkite jo tiek, kiek galvojate, kad ši maža smulkmena verta. Arba tiek, kiek jums svarbi jūsų, kaip asmens, reprezentacija ar verslo pristatymas potencialiems partneriams ir pirkėjams. Tačiau šis straipsnis ne apie tai. Jo tikslas - papasakoti apie „mistines“ detales, kurias iki  šiol žinojo tik profesionalai ir padėti „nesusimauti“, kai labai norisi sutaupyti tuos lemtingus 2 eurus.

Read More
Posted in Vizitinių kortelių gamyba By KLIK komanda

Kodėl svarbu turėti vizitinę kortelę?

2017 m. gegužės 10 d.,trečiadienis 11:14:43 Europe/Minsk

Nesvarbu, ar esate naujokas versle, ar galėtumėte duoti naudingus patarimus, remdamasis savo patirtimi, Jūsų įvaizdis yra vienas svarbiausių veiksnių, pritraukiantis klientų dėmesį. Suformuotas geras pirmasis įspūdis gali nulemti kliento pasirinkimą. Šiuo atveju, vizitinė kortelė yra puiki pagalbininkė, kuriant teigiamą vartotojų patirtį ir išliekant atmintyje.

man hand on keyboard

Read More
Posted in Vizitinių kortelių gamyba By KLIK komanda

Vizitinės kortelės spalva — kokią pasirinkti?

2016 m. spalio 7 d.,penktadienis 11:16:41 Europe/Minsk

Kiekvienas žinome, kad balta vėliava reiškia paliaubas, taupome – juodai dienai, o naujas kolega dar yra „žalias”. Spalva yra vienas iš greičiausių ir plačiausiai paplitusių būdų akimirksniu perduoti tam tikrą užkoduotą informaciją arba žinią. Kai kurioms spalvoms pasąmonėje priskiriamos bendros reikšmės, tam tikri atspalviai mūsų akiai malonesni už kitus. Kodėl taip yra? Kokią reikšmę turėtume teikti savo aprangos ir daiktų spalvoms?

Vizitines korteles e-spaustuve KLIK

Read More
Posted in Vizitinių kortelių gamyba By KLIK komanda

Vizitinės kortelės kiekvienam: išsiskirti negalima nuobodžiauti

2016 m. liepos 28 d.,ketvirtadienis 10:14:15 Europe/Minsk

Kur padėsite kablelį antraštėje, priklauso tik nuo jūsų, nes kol kas nėra vienos vizitinės kortelės formulės, tinkančios visų profesijų atstovams. Todėl reikalingas individualus požiūris į dizainą, klientą, kūrybiškumą — tai, kas rūpi ir jums, ir mums.

KLIK komanda visada ieško kažko ypatingo, todėl mes drąsiai sakome, kad nuobodžiauti negalima ir kviečiame kartu aptarti keletą būdų, kaip susikurti vizitinę kortelę, kuri tikrai privers žvilgtelėti į ją antrą ir trečią kartą. Juk mažos smulkmenos dažnai žymi didelių galimybių pradžią!

KLIK_nemokami_dizaino_sablonai_vizitines_kortelesKLIK_nemokami_dizaino_sablonai_vizitines_kortelesKLIK_nemokami_dizaino_sablonai_vizitines_korteles

Read More
Posted in Vizitinių kortelių gamyba By KLIK komanda

Trumpai apie vizitines korteles, jų istoriją ir naudojimo būdus

2016 m. gegužės 20 d.,penktadienis 08:37:41 Europe/Minsk

Įsivaizduokite XVII a. britų aukštuomenės atstovų namus. Kol šeimininkė siuvinėja, skaito ar planuoja dienos darbus, jai ant padėklo atnešamas nedidelis kokybiško popieriaus gabaliukas. Perskaičiusi ir įvertinusi, kokį įspūdį palieka ši, atrodytų nereikšminga, kortelė, šeimininkė sprendžia, ar asmuo vertas svečiuotis jos namuose. Daugelis mano, kad vizitinės kortelės atsirado neseniai: kaip efektyvirinkodaros priemonė, leidžianti greitai apsikeisti kontaktine informacija. Tačiau tiesa ta, kad rinkodaros specialistai tik pritaikė savo reikmėms fenomeną, gyvuojantį jau ne vieną šimtmetį.

Read More
Posted in Vizitinių kortelių gamyba By KLIK komanda
Sukurtas
Didėjantis
per puslapį

10 Prekė (s)