Sukurtas
Didėjantis
per puslapį

Elementai 1 į 1011 viso

Puslapis:
  1. 1
  2. 2

Nauji vėjai spaudoje: 2021 metų tendencijos spaudos gaminiams

2021 m. vasario 26 d.,penktadienis 11:49:00 Europe/Minsk

Naujieji metai įskriejo kartu su vėjo gūsiu ir baigia nepastebėti nusinešti antrąjį mėnesį. Tad trumpam nusprendėme klestelėti ant minkštasuolių su kavos puodeliais rankose ir aptarti pirmuosius šių metų mėnesius. Padiskutavome apie naujausius spaudos vėjus pasaulyje bei paskutinius užsakytus darbus.

Spaustuvė KLIK

Read More
Posted in Spaudos paslaugos By KLIK komanda

Kvietimai vestuvėms – mažiau yra daugiau

2019 m. gegužės 6 d.,pirmadienis 14:10:58 Europe/Minsk

Vestuvės – gražiausia šeimos jungties šventė ir akimirkos saugomos atmintyje ilgam. Nors pasiruošimas šiai ypatingai dienai kartais trunka ilgai ir pareikalauja daug kantrybės bei energijos, svarbiausia nepamiršti, kad didžioji šventė kuriama iš mažų, (bet svarbių!) smulkmenų. Taip ir didysis darbų sąrašas atrodys lengviau įveikiamas.


Kvietimai į šventę yra vienas iš pirmųjų akcentų šventinei nuotaikai sukurti. Tad į ką reikėtų atkreipti dėmesį, ieškant to vienintelio dizaino?

Read More
Posted in Spaudos paslaugos By KLIK komanda

Atvirukai – efektyvus būdas parodyti išskirtinį dėmesį

2018 m. kovo 28 d.,trečiadienis 15:25:13 Europe/Minsk

Socialiniams tinklams išpopuliarėjus fizinių laiškų siuntimas stipriai sumažėjo. Kompiuterio ekrane surinktas tekstas yra paprastas ir greitas būdas perduoti informaciją ar pasidalinti naujienomis, tačiau jis negali sukurti tokio stipraus artimo ryšio su gavėju kaip ranka užrašytas atvirukas. Ir jūs neturite laukti specialios progos, mylimą žmogų pradžiuginti popieriuje paliktu linkėjimu galite bet kuriuo metu.

Read More
Posted in Spaudos paslaugos By KLIK komanda

LUXURY gaminių serija — kai reikia kažko ypatingo

2017 m. lapkričio 16 d.,ketvirtadienis 14:53:13 Europe/Minsk

Ką jums reiškia popierius? Kasdien susiduriame su daugybe jo formų: užrašinė, kurioje pasižymite svarbiausius dalykus, kvietimai į renginius, teatro bilietai, kvitas nusipirkus naujus batus, knyga prieš miegą... Dirbantiems spaudos srityje, popierius yra ypatingai svarbus, nes mums aktualios įvairios jo savybės: spalva, storis, tekstūra, kryptis, permatomumas. Spaustuvė KLIK siūlo rinktis iš dviejų rūšių popieriaus vizitinėms kortelėms, atvirukams ir kvietimams — kviečiame išsiaiškinti, kuri labiausiai tinka jūsų verslui.

popierius ir įrankiai geltoname fone

Read More
Posted in Spaudos paslaugos By Miglė / KLIK komanda

Kaip kokybiškai nufotografuoti savo produktus el. parduotuvei ir spaudai?

2017 m. rugsėjo 18 d.,pirmadienis 09:30:39 Europe/Minsk

Vaizdai dažnai verti tūkstančio žodžių — šią frazę, ko gero, visi girdėjome šimtus kartų, net atpratome kreipti į ją dėmesį ir praleidžiame pro akis kaip eilinę banalybę. Visgi, tvirtai tikiu, kad smulkaus verslo kūrėjai turėtų paversti ją savo mantra ir kartoti kiekvieną naktį prieš miegą. Na, gerai, pradžiai užteks prisiminti ją prieš atnaujinant savo tinklapį ir socialinių medijų puslapius.

Read More
Posted in Spaudos paslaugos By Miglė / KLIK komanda

Kaip naudojami dovanų kuponai yra naudingiausi verslui?

2017 m. rugpjūčio 11 d.,penktadienis 10:21:04 Europe/Minsk

Vieniems labiau patinka gauti, kitiems – dovanoti, bet nėra abejonės, kad malonios smulkmenos visiems sukelia teigiamas emocijas. Įmonėms tai puikus būdas paskatinti pardavimus ir organišką reklamą. Dovanų čekiai pasiekia tikslinę auditoriją ir skatina dalintis rekomendacijomis. 

Read More
Posted in Spaudos paslaugos By KLIK komanda

KLIK dizaino įrankis — patogus būdas maketuoti vizitines korteles

2017 m. birželio 21 d.,trečiadienis 15:20:27 Europe/Minsk

Kiekvienas spaudos gaminys prasideda nuo maketo. Visi žinome, kad  patraukliai išdėlioti informaciją, nuotraukas ir grafinius elementus nėra paprasta. Dažnai pagalbos tenka kreiptis į profesionalius dizainerius, tačiau verta žinoti apie egzistuojančias alternatyvas.

Read More
Posted in Spaudos paslaugos By KLIK komanda

Į ką vertėtų atkreipti dėmesį kuriant lankstinuko dizainą?

2017 m. birželio 6 d.,antradienis 08:39:44 Europe/Minsk

Lankstinukai, kaip ir skrajutės yra viena iš ekonomiškiausių ir plačiausiai naudojamų priemonių rinkodaroje. Lankstinukų pranašumas prieš skrajutes yra informacijos kiekis, kuris gali būti pateiktas. Dėl šios priežasties lankstinukai yra plačiai naudojami tiek kuriant naują vartotojų ratą, tiek dalinantis informacija. 

Read More
Posted in Spaudos paslaugos By KLIK komanda

10 patarimų, kaip susikurti gerą kvietimą į vestuves

2017 m. gegužės 18 d.,ketvirtadienis 15:40:58 Europe/Minsk

Kartais atrodo, kad spaudos paslaugomis naudojasi vien verslininkai. Tačiau tiesa ta, kad spaudos gaminiai aktualūs ir reikalingi įvairiais atvejais, vienas iš jų — vestuvės. Ir vėl artėja metas, kai daugybė laimingų porų sukvies savo artimuosius į miestų rotušes, bažnyčias ar jiems brangias vietas, kad visų akivaizdoje prisiektų vienas kitam meilę ir ištikimybę.

Read More
Posted in Spaudos paslaugos By KLIK komanda

Kalėdiniai atvirukai — geriausias būdas parodyti dėmesį

2016 m. lapkričio 10 d.,ketvirtadienis 17:44:18 Europe/Minsk

Nedaug kas gali prilygti tam nepakartojamam jausmui, kai suprantame, kad Kalėdos jau visai čia pat — nespėsime apsižiūrėti ir pabels į mūsų duris. Jas pravėrę įsileisime šviežio sniego gūsį, židinyje traškančią ugnį, karštą kakavą, imbierinių sausainių ir mandarinų kvapą. Kartu šis laikotarpis atneša ir malonių rūpesčių: kaip visą Kalėdų magiją, kurią nešiojamės savyje, perkelti į kruopščiai apgalvotas dovanas artimiesiems ir verslo klientams.

KLIK kalėdinis atvirukas

Read More
Posted in Spaudos paslaugos By KLIK komanda
Sukurtas
Didėjantis
per puslapį

Elementai 1 į 1011 viso

Puslapis:
  1. 1
  2. 2