Vienas iš paprasčiausių ir geriausių būdų parodyti dėmesį — sukurti ir išsiųsti gražų šventinį atviruką. Štai keletas pavyzdžių ir patarimų, kaip išsiskirti šį sezoną:

 

Žodžių magija. Kalėdos yra metas, kai turime progą pabūti šiek tiek sentimentalūs. Tai šiltų žodžių, ir šimtus kartų girdėtų dainų metas, todėl mielas palinkėjimas gali tapti geriausiu atviruko akcentu. Galite rinktis tiek puošnų, dekoratyvinį šriftą, primenantį ranka rašytus sveikinimus, tiek paprastą ir universalų. Tamsus atviruko fonas ir dėmesį patraukiantys žodžiai – puiki idėja. Štai keletas pavydžių:

 KLIK kalėdinis atvirukasKLIK kalėdinis atvirukasKLIK kalėdinis atvirukas

Nuotr. Pinterest


Ranka piešta iliustracija.  Kalėdiniams atvirukams ypatingai tinka įvairios iliustracijos — jos visada atrodo asmeniškiau, sukelia jaukumo jausmą. Tai metas apsnigtoms eglėms, amalo šakelei, kalėdiniams žaisliukams, vainikams, meduoliams ir žvakėms —  šį sąrašą būtų galima ilgai tęsti, nes Kalėdos yra žymiai daugiau, nei tik dovanos. Tegul jūsų atviruko iliustracija įkūnija švenčių prasmę, tokią, kokią ją matote jūs. Tai įvertins ne tik artimiausi žmonės, bet ir verslo klientai. 

 KLIK kalėdinis atvirukasKLIK kalėdinis atvirukasKLIK kalėdinis atvirukas

Nuotr. Pinterest


Dvi spalvos. Ne visada būtina naudoti daug spalvų, kad jūsų atvirukas būtų gražus ir išskirtinis. Visi žinome, kad pagrindinės Kalėdų spalvos — raudona, žalia ir balta. Nors teigiama, kad Kalėdų senelis raudonai rengtis pradėjo tik kompanijos Coca-cola dėka, tačiau šiai tradicijai jau beveik šimtas metų, tad galima drąsiai sakyti, kad ši spalva savo pozicijų taip lengvai neužleis. Štai pora pavyzdžių, kaip raudona ir balta spalvos kartu sukuria Kalėdinio jaukumo įspūdį: 

 KLIK kalėdinis atvirukasKLIK kalėdinis atvirukasKLIK kalėdinis atvirukas

Nuotr. Pinterest


Nuotrauka. Šeimos ar kolektyvo narių nuotrauka — vienas iš tradicinių sprendimų. Tokio atviruko fotosesija gali tapti smagia pramoga visiems. Sugalvokite temą, sukurkite kostiumus, pasirinkite netradicinę aplinką, įkūnykite smagų šventinį chaosą savo namų ar darbo aplinkoje... Jei sukursite gerą nuotaiką, pavyks užfiksuoti tikrą, nuoširdų kadrą, kuris tikrai privers nusišypsoti. Tegul gera nuotaika šį sezoną sklinda plačiai!

 

Atvirukai — būtinas švenčių sezono akcentas. Net ir smulki dovana taps mielesnė, jeigu kartu su ja atkeliaus keletas šiltų, nuoširdžių žodžių. Tegul jūsų kurti atvirukai praskaidrina šventinį laikotarpį visiems, kas jums svarbūs. Kad tai padaryti būtų dar lengviau, norėtume pristatyti penkis naujus, specialiai šventiniam sezonui sukurtus KLIK atvirukų šablonus:

KLIK kalėdinis atvirukasKLIK kalėdinis atvirukasKLIK kalėdinis atvirukasKLIK kalėdinis atvirukasKLIK kalėdinis atvirukas

 

Išsirinkite jums labiausiai patinkantį, koreguokite ir pritaikykite jį sau — smagios jums šventinės kūrybos!