Spaustuvė KLIK dovanų kuponai

Atsibodęs, nuvalkiotas, neįdomus, o dovanojamas tuomet, kai neturima laiko ar idėjų kitoms dovanoms. Taip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, bet dovanų kuponas yra labai patogi ir praktiška dovana. Juos galima pritaikyti kiekvieno skoniui arba poreikiams. Ne paslaptis, kiekvienas kažkada buvome gavę tokią dovaną ir apsidžiaugėme, nes galėsime dovaną išsirinkti patys. O juk visokių situacijų būna, kai gavę dovaną nežinome nei ką su ja daryti, nei kur ją dėti.

 

Klientai jūsų įmonėje išleis žymiai daugiau


Visos įmonės turėtų turėti savo dovanų kuponus. Kodėl? Visų pirmiausia, tai puikus būdas padidinti jūsų siūlomų produktų ar paslaugų pardavimus. Svarbu paminėti, jog remiantis statistikos duomenimis apie 70 % klientų atėję apsipirkti su gautu kuponu, išleis daugiau nei turima kupono vertė. Antra, tai puiki proga atrasti naujų lojalių klientų. Naujam klientui atvykus su dovanų kuponu gali patikti jūsų siūloma produkcija ar paslaugos ir jis greičiausiai sugrįš vėl ir vėl. Trečia, tai puiki reklamos priemonė. Dovanų kuponų gamyba gali būti papildyta jūsų prekių ar paslaugų vaizdais, kurie trauks akį ir liks atminty.

 

Tinkamos spalvos ir šriftai – raktas į estetiką


Kaip pasirinkti tinkamą įmonės dovanų kuponų dizainą? Tai labai paprasta, dizainas priklauso nuo to, kokias jūsų įmonė teikia paslaugas. Jeigu jūs užsiimate restoranų verslu, dizainui yra keli variantai. Pavyzdžiui, pirmasis variantas galėtų būti jūsų patiekalų arba maisto produktų nuotrauka. Kitas variantas estetiškos spalvos, kurios reprezentuotų švarą, kadangi jos asocijuosis su aukšta maisto kokybe ir profesionalumu. Jeigu verslo kryptis yra kita, pavyzdžiui, kuriate drabužius. Tuomet savo dovanų kupone galite pateikti savo kūrybos rezultatus. Niekada nepamirškite naudoti savo logotipo, jis visuomet turi būti, kadangi tokiu atveju didės prekės ženklo atpažįstamumas. Kuponų dizainams naudokite giminingas spalvas, jos kartu derės ir suteiks vientisumo. Teksto šriftas taip pat turi būti atitinkamai parinktas pagal dizaino stilių. Klasikiniam stiliui naudokite pasvirąjį šriftą, nes jis išlaikys puošnumo stilistiką. Moderniam dizainui labiau tinkamas bus Roboto riftas, kurį rasite mūsų tinklapio maketų ruošimo sistemoje, kadangi moderniam stiliui naudojamos tiesios linijos, be papildomų puošybos elementų.

 

Taupykite savo laiką, bet skirkite jo pakankamai


Prisiminkite, kad dovanų kuponai, tai tinkama priemonė kurti savo įvaizdį. Be to, jis yra puikus reklamos elementas, tai gali būti įmonės reklamos ir skleidžiamos žinutės dalis. Tačiau, kad sukurtumėte puikų dovanų kuponą, kuris prilygtų jūsų įmonės identitetui reikia skirti laiko ir pastangų. Kuponų dizaino maketavimo įrankių internete yra daug. Vieną iš jų galite rasti ir mūsų interneto svetainėje, čia galėsite išsirinkti norimas spalvas bei šriftų stilius vos keliais mygtuko paspaudimais. O dovanų kuponų spaudą gausite vos per kelias dienas po užsakymo. Žmonės dovanodami jūsų įmonės kuponus tuo pačiu metu jus ir rekomenduoja savo draugams, todėl į juos verta investuoti daug dėmesio. Galiausiai, jūs sulauksite ir naujų klientų ir skleisite žinutę apie save.

 

Ar pasiruošei pasigaminti savo įmonės dovanų kuponą? Pradedam čia