Spaustuvė KLIK turi misiją — sukurti galimybę lengvai maketuoti smulkius spaudos gaminius kiekvienam. Vizitinę kortelę ar skrajutę  susimaketuoti be vargo galime visi, užtenka pasinaudoti nemokamu KLIK dizaino įrankiu ir profesionalių dizainerių kurtais šablonais. Rinkdamiesi šį maketavimo būdą, neturėsite rūpintis dėl užlaidų, spalvinių profilių ir tinkamo failų paruošimo spaudai, nes jūsų maketas bus iš karto pritaikytas vizitinių kortelių gamybai.

Šiandien trumpai aptarsime pagrindinius dizaino įrankio bruožus, kuriais galėsite pasinaudoti kurdami savo vizitinės kortelės maketą.

 

1. Prieš pradėdami, turėsite pasirinkti kortelės formatą. Vizitinės kortelės gali būti dviejų dydžių: 90x50mm (Europietiškas standartas) ir 85x55mm (amerikietiškas standartas). Tuomet pasirinksite vizitinės kortelės kryptį (horizontali ar vertikali), spalvingumą (vienpusė ar dvipusė) ir popierių.

Puslapio dešinėje pusėje rasite interaktyvią kainų lentelę, kurioje suma keičiasi priklausomai nuo pasirinktų gaminio parametrų (pavyzdžiui, dvipusės kortelės yra šiek tiek brangesnės už vienpuses).

 

KLIK vizitinių kortelių maketavimo įrankio parinktys

2. Paspaudę “Kurti savo vizitinę kortelę” pateksite į KLIK dizaino įrankį. Čia galėsite išsirinkti sau patinkantį maketą. Jeigu norėtumėte peržiūrėti kitos krypties vizitinių kortelių maketus, turėtumėte grįžti atgal ir iš naujo pažymėti nustatymus.

 

3. Atsidariusiame redagavimo lange galite įvesti savo asmeninę informaciją, įkelti logotipą ir nuotraukas iš savo įrenginio. Paspaudę „Atnaujinti ir išsaugoti dizainą” matysite savo atliktus pakeitimus makete. Rekomenduojame šį mygtuką paspausti prieš patvirtinant maketą ir atidžiai patikrinti, ar nepalikote nereikalingos informacijos, gramatikos ar stiliaus klaidų.

 

4. Jeigu jums reikalingi ne visi laukeliai, pavyzdžiui, neturite savo internetinės svetainės, ištrinkite pavyzdyje pateiktą tekstą ir dar kartą atnaujinkite ir išsaugokite dizainą.

 

KLIK vizitinių kortelių maketavimo įrankio parinktys

5. Puiku! Jūsų vizitinės kortelės maketas jau paruoštas. Dabar jūs esate puslapyje, kuriame galite pakoreguoti norimą vizitinių kortelių kiekį ir įkelti gaminį į pirkinių krepšelį.

 

6. Jeigu norite sukurti daugiau vizitinių kortelių maketų, kartokite procesą ir taip pat įkelkite gaminius į pirkinių krepšelį, tai gera proga užsakyti vizitines visai savo komandai.

 

KLIK vizitinių kortelių maketavimo įrankio parinktys

7. Pirkinių krepšelyje taip pat galite pakoreguoti užsakomų gaminių kiekius, tačiau tai padarius svarbu neužmiršti paspausti mygtuko „Atnaujinti krepšelį”.

 

8. Čia taip pat matysite datą, kada jūsų užsakymas bus išsiųstas iš spaustuvės. Paprastai vizitinės kortelės pagaminamos per 3-5 darbo dienas.

 

9. Jeigu turite nuolaidos kodą, įveskite jį ir paspauskite mygtuką „Naudoti kuponą”.

 

10. Pradėkite pirkimą, apmokėkite užsakymą ir mes pradėsime jūsų vizitinių kortelių gamybą.

 

Skyrus keletą minučių išsiaiškinti, kaip veikia KLIK dizaino įrankis, vėliau galėsite be vargo patys maketuoti skrajutes, dovanų kuponus ar lankstinukus. Visi jūsų spaudos gaminiai spausdinami ofsetine spauda, todėl galite nesirūpinti dėl kokybės. 

 

Kurkite, maketuokite, spausdinkite internetu su e-spaustuve KLIK!