1. Nudažykite savo vizitinės kortelės kraštus. Tai padaryti visai nesudėtinga patiems savo namuose. Svarbiausia — užtikrinti, kad kortelių krūvelė yra labai gerai suspausta (kitaip galite nudažyti ir kitas kortelės dalis), o tada jau galite pradėti dažyti: galima pasinaudoti purškiamais aerozoliniais dažais, dažyti kempinėle ar netgi markeriu. Galima rinktis įvairiausias spalvas, pradedant ryškiomis neoninėmis, baigiant auksine, sidabrine ar kitomis. Metalinį efektą imituojančios spalvos šį sezoną itin madingos. Šiuo būdu galite dar labiau suasmeninti bet kurį iš nemokamų vizitinės kortelės šablonų.

 

Kam aktualu? Dizaineriams, fotografams, kūrybinių profesijų atstovams, reklamos agentūroms, asmenims, ieškantiems kitokio sprendimo ir nebijantiems išsiskirti.

vizitines_korteles_dazyti_krastai 

Nuotr. Pinterest


2. Suteikite savo kortelei papildomą vertę. Įtraukite nuolaidos kodą arba specialų pasiūlymą. Asmeniškai įteikta vizitinė kortelė tikrai veiks efektyviau, negu laikraštyje rastos skrajutės su nuolaidos kodu. Tokiu būdu galite pradėti rinkti savo svarbiausių, VIP klientų ratą, kurie turės išskirtinę nuolaidą.
KLIK gali rasti specialių vizitinės kortelės šabloną, kuriame galėsi įrašyti savo nuolaidą („Būk verslus”).

  

Kam aktualu? Parduotuvių, prabangos prekių salonų savininkams, visiems, turintiems nuolatinių klientų arba norintiems efektyviau išnaudoti apsikeitimo kontaktais procesą.

lojalumo_vizitine_kortele 

Nuotr. Pinterest

 

3. Jūsų vizitinė kortelė gali tarnauti ir kaip būsimo apsilankymo priminimas – palikite keletą tuščių eilučių, kuriose galėtumėte įrašyti kito vizito laiką ir datą. Tokiu būdu garantuosite, kad Jūsų kortelė nepasimes ir išliks kliento piniginėje bent iki kito apsilankymo. Kita idėja – vieną vizitinės kortelės pusę skirkite antspaudų lentelei, kurią užpildžius galima pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir gauti nedidelę dovaną.

 

Kam aktualu? Kirpėjams, manikiūro meistrams, makiažo profesionalams, odontologams, treneriams, kavinių savininkams ir kitiems specialistams, kurių klientai pas juos lankosi pakartotinai.

 

 

4. Daugiau spalvų! Kokybiškų vizitinių kortelių gamyba — tas pagrindas, kuriuo galite pasinaudoti pradėdami kūrybinę improvizaciją. Tegul kiekviena kortelė būna šiek tiek kitokia — keli dažų potėpiai, akvarelės prisilietimas ar žaismingi taškeliai yra viskas, ko reikia, kad sukurtumėte dėmesį prikaustantį efektą.

Vizitinių spausdinimas ofsetiniu būdu yra geriausias būdas užtikrinti, kad spalvos atitiks matomas makete.

Kam aktualu? Kūrėjams ir ne tik: vertėjams, laisvai samdomiems konsultantams, baldų gamintojams ir renginių organizatoriams.

spalvotos_vizitines_korteles 

Nuotr. Pinterest



5. Pasirūpinkite, kad jūsų vizitinės kortelės visada atrodytų tarsi ką tik atkeliavusios iš spaustuvės ir įsigykite stilingą dėklą, kuris papuoš jūsų darbo vietą ir skatins klientus įsidėti jūsų kortelę į savo piniginę. Beje, pasigaminti originalų dėklą patiems — visai nesudėtinga. Štai keletas pavyzdžių, kuriais galite pasinaudoti, ieškodami įkvėpimo:

 

Kam aktualu? Mes manome — visiems.

vizitiniu_kortleliu_deklas_zalias Vizitiniu_korteliu_deklas

Nuotr. Pinterest


Kad vizitines korteles maketuoti būtų dar paprasčiau, išbandykite naujuosius (nemokamus!) KLIK vizitinių kortelių šablonus, kuriuos sukūrėme galvodami apie skirtingų profesijų atstovus. Kuris maketas labiausiai patinka jums?